molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 8 oktober 2011

Oj vad tiden går.

Av molleomusse - 8 oktober 2011 20:02

Mitten på oktober redan..

  Molle har fått en ny korg. Slapparnas konung kan sova vartsom helst..


Idag har hundarna fått sin bilbur och den är jättefin. Molle tycker det är helt ok men Musse får vi trycka in. Han ÄR faktiskt rätt tålamodsprövande ibland när han vägrar delta och han är inte lätt att slänga in i buren med våld. 35 kilo motspänstig Musse är tungt  att häva på. Johan funderade på om vi kunde lasta honom som en häst, alltså en lina framåt som drar in hunden i huvudet och så en lina bakom som skjuter på...In kom han iallafall och såg ut som han hatade oss för all förnedring han fick utstå. Nästan lika illa som hos veterinären.. Han satt minsann nästan frivilligt i Emmas bilbur häromdagen men den är större.

Musse är konservativ och gillar inte förändringar (vissa förändringar som att helt plötsligt få ligga i soffan är ok), han är envis som en tjurig åsna och dessutom brukar ingen bestämma över Musse. Den här helgen har han fått klorna klippta och blivit tvingad in i buren så det är illa. Dessutom har husse dammsugit matsalen och bestämt att det hädanefter ska vara hundfritt, det är ju Musses egna rum ju. Ska han behöva sova i köket som en vanlig hund? Jäkla husse! Fattas bara att någon bestämmer att han ska gå ut imorgon när han sover sin förmiddagslur. Bestämmer man det så får man dra ut Musse för frivilligt går han inte om han inte får mänskligt sällskap förstås.

      Förnedringsblogg!
Vi är labradårsällskap den här veckan för syrran är på semester. Kenso hinner inte med flattarna och dom jäklas en hel del med honom. Det är tydligen ett otroligt nöje att sno åt sej en pinne och bli jagad, Molle gör så med Musse men med honom måste han vara snabb i vändningarna. Med Kenso travar han sakta före och retas med pinnen..Svårigheten är att sno pinnen utan att Kenso hinner att reagera för om han är beredd så morrar han till så fånflattarna släpper direkt. Är man liten så måste man vara tuff...


Idag sprang alla tre före mej och stannade och nosade på ett ställe. Jag funderade på vad det var för intressant, inälvor från nåt dött djur är inget roligt om dom hittar..Molle kom skuttande med något i munnen och efter kom dom andra. Jag fick "något" i handen och det visade sej vara två leverpastejmackor! Antagligen hade jägarna suttit där och fikat och glömt mackorna. Så full iskratt jag blev, alla tre satte sej i en ring runt mej och väntade på mitt beslut som om dom vore småbarn som hittat en skatt tillsammans och ville att mamma skulle dela rättvist. Finns det några andra hundar än apportörer som skulle bete sej så? Allt annat slafsar dom minsann i sej på nolltid men denna skatt var tydligen så stor att matte borde få den, åtminstonde få den för att ge den tillbaka, rättvisst fördelad. Självklart fick dom dela efter att jag sniffat på mackan, känsliga retrievermagar tål inte vad som helst....


Grattis Zingo för klassvinst i lydnad!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Emma

9 oktober 2011 19:18

Både bur OCH kloklippning på samma helg! Inte konstigt att Musse inte är helt nöjd ;). Zingo bockar och tackar för grattiset! Kram!

 
Sarah, Pippi & Wilda

Sarah, Pippi & Wilda

9 oktober 2011 22:23

STOR djurplågerivarning för den helgen!!! Hmm, det är nog bara korkade hanar som kommer o lämnar av en leverpastejsmörgås ;)
Kram

http://flattar.wordpress.com

 
Annica

Annica

12 oktober 2011 16:51

Jag tror Musse kommer överleva... Men att de inte åt upp mkackan var synnerligen väluppfostrat (eller korkat)

http://www.ryegates.se

 
New year 2018 Quotes

New year 2018 Quotes

29 november 2017 07:59

New Year Wishes take your stunning words to your family, companions, relatives, partners, colleagues in short anybody you know

http://amazingczechs.com/new-year-quotes-2018-face

 
Make a Girl Squirt Tonight

Make a Girl Squirt Tonight

15 december 2017 10:49

This guide will also incorporate the essentials and a top to bottom disregard of how to make a girl squirt

http://bleakworldcomics.com/?p=1283

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se