molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 26 september 2011

payday

Av molleomusse - 26 september 2011 13:47

Efter en rolig helg kommer notan med nackvärk. Fy fasen vad trött jag blir.. Fredagen gick bra för jag lyckades få skyttarna att bära änderna dom skjutit. Vi travade upp dom vid varje skytt och gick därifrån helt enkelt...

Lördagen så rörde jag på mej hela tiden och det brukar vara bättre än att sitta still. På söndagsmorgon hade jag en smällande huvudvärk och åkte direkt hem efter provet och vilade. Inget överjobbigt alltså men säkert har jag använt muskler som normalt är bortglömda....

Fick tips av Pia om ortopedhjälp, kanske jag ska pröva det. Min vanliga inställning att bita ihop och köra på som vanligt är inget bra. -Hur fungerar det för dej, skulle dr Phil ha sagt. -Dåligt kan jag svara honom.


Mollens prov blev exakt vad jag förtjänade. OM jag ska starta nån mer gång så får jag planera flera månader i förväg och träna massor med andra hundar, hålla honom innom ramarna hela tiden och verkligen kräva en rejäl lydnad.

Helt ärligt så tror jag inte det skulle vara så svårt att få honom att bli en mönsterhund så jag är arg på mej själv. Å andra sidan så vet jag att jag inte fixar att åka iväg och träna regelbundet men det är inte hela sanningen. Sanningen är att han gör som han vill så länge jag inte får tag i honom och det vet både han och jag om. Han gillar sin matte och väljer henne tills det finns nåt bättre att roa sej med. Jag vet.


Ha en bra vecka!

 
ANNONS
 
Annica

Annica

27 september 2011 11:01

Synd med att din nacke spökar! Skit att du ska behöva ha det sa! Molle skötte sig ju alldeles exemplariskt fram till sista momentet, eller hur... Att han d när han har änderna fran bäten istället springer dit för att lyssna pa dirigeringen är ju inte bra.. men du har jagat massor med honom i höst, elller hur.. Visa nu att du är lika envis som Molle, det är ju en superbra egenskap kanaliserad pa rätt sätt!! Och ingen curling nu Anna :)))

http://www,ryegates.se

 
Ingen bild

Nina

27 september 2011 13:14

Provträning hemma hos oss kl 11 på lör.
Kram

 
Mobdro Download

Mobdro Download

26 december 2017 13:03

Mobdro is a well known application utilizing which we can watch motion pictures, TV shows, diversions, and a few different recordings for nothing

http://brightsparkskindergarten.com/mobdro-app-dow

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se