molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 4 september 2011

Änder, änder, änder..

Av molleomusse - 4 september 2011 19:19

Dagens andjakt innebar ett antal nya svordomar i mitt ordföråd. Den förbannade jävla svarta fan gjorde skäl för namnet åtminstonde ibland.

Nästa helg ska flatten bli utrustad med en rejäl hörtratt, elhalsband, bogserlina och en sån där flagga barnen har på cyklarna.! Så underbart att kunna vråla rakt ner i örat när han inte hör mej, trycka på elhalsbandet när han inte lyder och dra in bogserlinan när det är risk för att missa fikat och dessutom veta vart i helskotta hunden är hela tiden.

En rolig dag blev det iallafall med massor av änder att apportera. Jättetrevliga människor som vi jagar med, ordning och reda och gott humör. Jag börjar vänja mej vid vilthanteringen också men jag får en skarp blick av Molle varje gång han kommer med en skadad fågel. -Fixar du att hålla tag i den här nurå??? Musen apporterar han också men har inte samma ihärdiga attityd. Han kan komma upp från kärret även om han inte har en and i munnen...


 Lilla Yes var med idag också för att kolla på, förstås. Så roligt att se henne som en mer "snart vuxen" hund. Än så länge har hon inte gjort så mycket mer än mognat och tränat men det blir helt klart en duktig hund. Hon fyller 2 i höst så hon har gott om tid för att starta på prov och delta i jakter, se och lära är guld!


Hoppas alla får en bra vecka! 
ANNONS
 
Annica

Annica

4 september 2011 22:27

Undrar vad den svarte fan gjort...

http://www.ryegates.se

 
IPSW for iOS

IPSW for iOS

8 november 2017 05:26

Also, a bug where some photographs seemed covered up is tended to

http://www.armsacres.com/download-ipsw-for-ios-ipa

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se