molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 22 april 2011

Långfredag

Av molleomusse - 22 april 2011 21:47

Imorse hade vi skoj åt Molle som funderat ut vad husse menade med att hänga fågelfjädrar i ris. Aktivering förstås!!

Jag blir lite äcklad av dessa fjädrar, undrar vilka fåglar som dom plockar av och hur det går till. Det är jag som köpt dom och såg att dom kommer från Kina. Är det någon som så vet vill jag inte veta...


Är det någon som vet om man får skjuta med apportkastare på annans mark utan att fråga? Det är ju inte ett vapen.


Ronja och Jocke tog med sej Musse och gick till en skogsjö idag. Molle, jag och Johan tog bilen dit och tog med fika. Helt underbart. Jag gick runt och funderade på träningsupplägg och försökte hitta bra skickplatser. Det är en långsmal sjö med massor av gungfly och sliskig strandkant. Perfekt, man kan variera hur mycket som helst och det finns även bra ställen för annan träning.

  Sommarbild på sjön


Molle gick med mej, tyvärr utan koppel för han satte sej och bajjade och flög sedan iväg på ett rejält flatryck. Det tog ett tag innan jag fick stopp på honom och jag såg att han haltade till några gånger. Han haltar inte här hemma längre, inte ens efter vila och jag vill inte att han ska vricka leden ytterligare en gång.

  Molle vid Jordsjön


Idag har jag övningskört med Ronja, ja kan sammanfatta det hela med att antingen får Johan köra med henne eller så får vi skicka henne till en bilskola. Hon gjorde en vänstersväng framför en annan bil och utan att titta sej omkring trots att jag sagt att hon skulle stanna. Jäklar vad rädd jag blev..


Glad påsk allihoppa!

 
ANNONS
 
Annica

Annica

26 april 2011 01:04

Hmmm, har också hängt upp fina fjädrar men inte ens tänkt tanken på varifrån de kommer.... Malte tycker att de är fina däremot ;-)Jäkla Molle, han ska ge sjutton i flattespatteryck!!! Du, den där sjön tar vi och tränar vid.. Hu, låt Johan köra med Ronja!!

http://www.ryegates.se

 
Helena

Helena

26 april 2011 07:58

Säg bara till när vi ska komma...gamla sockor med vitlök lät ju helsmarrigt ;)

Jag tror man måste fråga markägaren om lov. När vi skulle skjuta på kommunal mark var det däremot lite svårt att få ett vettigt svar. Jag blev skickad fram och tillbaka mellan kommunen och polisen så numera skjuter vi utan att fråga på kommunens mark ;)

Jag tror inte vi vill veta varirån fjädrarna kommer och hur de plockas. I år köpte jag inga fjädrar av den anledningen :) Och man kan ju spara de man har.....om det inte är för mycket flatslem på dem förstås :)

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
192.168.0.1 Admin

192.168.0.1 Admin

5 januari 2018 09:53

192.168.0.1 is the management ip address of some wireless router,it is the default ip address for all kinds of TP-link,D-Link and Netgear models

http://the-lust-list.co.uk/news/2014/01/29/192-168

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se