molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 20 april 2011

sentimentala sidan är över..

Av molleomusse - 20 april 2011 19:38

 Jösses vad sur jag var när jag skrev igår. Inte för att någon är osmart mot mej, det skulle jag nog inte fatta ändå. Men man kan ju undra hur kloka beslut andra fattar och hur dom tänker. Jag själv kan också häva ur mej grodor men sällan av ren elakhet, idag tex skojade jag med en svårstucken patient. Jag sa att blod hittar jag alltid, vi har en yxa i skåpet. Jag trodde inte att han var rädd men han nästan svimmade..Inte det minsta skoj, hoppsan..Men, väl genomtänkta, planerade elakheter gör jag sällan. Jo, jag sa till en kompis en gång att hennes häst hade ful hals, det var sant men inte snällt och jag ångrade mej länge efteråt.


Jag kan ju tillägga från igår att numera har Musse o jag vant oss vid Molles påhitt och blir inte lika uppjagade så fort han hittar på något nytt. Nu för tiden säger vi till varann att -Nu har den förbannade jäkla hundjäkeln försvunnit igen, och så åker vi hem och fikar. Han är faktiskt rätt konstig Molle, andra hundar har en mer jämn personlighet. Man vet aldrig hur saker man gör med honom slutar. Eller, oftast så står man där med långnäsa så just det är ju vanligt men det brukar aldrig vara av likadana orsaker.   Inte lustigt jag har gråa hår och Musse är helt vit under hakan.

 


Idag är Molle helt haltfri och rent otroligt påfrestande. Jag testar inte igen att sätta igång honom för tidigt utan nu får han finna sej i livet som konvalecent. Jag har en elak tanke att helt enkelt strunta i honom och låta honom få semester från allt tjat i en månad. Han är fundersam när Musse och jag tränar och han får sitta bunden tills vi går in igen, -JADÅ??Jag vill också träna med köttbullar. Matte...

Eller i skogen.- Musse kan få hämta en massa tygpåsar.. rätt mysigt här i mossan.. jag bryr mej inte om vad dom gör.. det blir nog min tur snart..vad gör dom där borta?? Jag vill också.. nu kommer dom tillbaka och Musse får gå in i bilen..min tur? varför plockar hon in alla grejer i bilen? Ska jag också hoppa in i bilen???Ska vi träna på ett nytt ställe??? Men matte du åker ju hem!! JAG VILL OCKSÅ HÄMTA TYGPÅSAR!!!

Musses promenader: -Japp, nu ska vi gå. Vart ska vi gå idag? Ska jag stanna inne? Ska Musse gå ut??Men- Ni glömde ju mej!!Jag är i köket, jag vill också följa med!! Himmel, dom går utan mej! VAAA!!


En månad på det här sättet och jag tror Molle kommer förvandlas till en superhund när vi tränar och han kommer aldrig ens tänka tanken på grisar på promenaderna. Bara han får vara med igen så kommer han bli en exemplarisk hund. Hoppet är det sista som överger människan sägs det..


Musse hälsar till kennelmatten att han minsann tränar och övar sej varje dag och jobbar visst för maten. Varenda köttbulle också för den delen. Dessutom är det Molle som lägger hakan på bordet och får kykling på gaffel. Inte Musse!!(han når inte upp..) Kennelmamman är också välkommen hit, jag ska bjuda på middag och lägga i en hel vitlök i maten. Sedan kan man ju bjuda på vad som helst, torra sockar med vitlöksmak kanske??Huga. Jäklar vad du ska få vattenträning också när du kommer. Trehörna har en massa vikar och dessutom slaskig våtmark runt omkring. Och olydiga vovvar får sitta på klippan...Kan ni inte samla ihop ett gäng och komma? Tror nog att även Sarah kommer hit då?????????


Nu är det slut med dumheter för idag!

 
ANNONS
 
Annica

Annica

21 april 2011 06:48

Anna, du är inte klok! Men på ett väldigt positivt sätt för det är precis som du skriver, du säger saker utan baktanke. Yxan i skåpet var bra.... Du har rätt, Musse når inte upp på bordet. Jag komemr gärna och ser fram emot din matlagning och alla bra träningssjöar :-) Jag hämtar upp Sarah på vägen...

http://www.ryegates.se

 
Sarah, Pippi & Wilda

Sarah, Pippi & Wilda

21 april 2011 16:14

Herregud, Anna o du sa att jag kunde komma ner till dig o ta prover för att du var duktig att sticka svårstuckna patienter... Med alla historier du berättar vet jag inte om jag vågar komma o det var faktiskt du som skyllde på magsjuka i söndags! Hoppas du hittar hem från blåkulla o då lovar jag att vi ska ses... Haha, du har ju lika långt hit som jag har till dig så vi kan ju ses här också ;) Kram

http://flattar.wordpress.com

 
Annica

Annica

21 april 2011 21:25

Ja du Anna, vilken tur att du finns som håller koll på mig!!! Hur har det gått med Musses felaktiga utställningsresultat?? Ha det bäst i påsk och var snäll mot dina patienter!!

http://www.ryegates.se

 
Rootmaster apk download

Rootmaster apk download

5 januari 2018 07:03

root ace APK APP most recent refresh adaptation V3.0

http://truthstreammedia.com/2013/09/03/root-master

 
IMO for PC Download

IMO for PC Download

6 januari 2018 05:23

IMO PC is prominent on the grounds that you can make High-Definition brings over cell phone

http://www.affordable-websites.net/uncategorized/i

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se