molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 25 december 2009

Musse 5 år!!

Av molleomusse - 25 december 2009 15:18

Idag firar vi Musses femårsdag. En väska han kan bära själv, hundben, bollar och en långpromenad i regnet blev det i paketväg. Hemskt att han hunnit bli fem år, tänk om man kunde stanna hans ålder så han fortsatte vara fem år i tjugo år till...     Eller också kunde han få vara så här liten o söt jämt!!


Insåg igår att familjen nog vill ha mej ute i skogen. Tjugo dummies med fin dummieväska, en bok om hundfysträning, en träningshelg var mina paket..Av Ronja fick jag fyra tavlor med Musse o Molle på, jättefina. Två elvispar fick jag också..Och badlakan.


Ha en fortsatt trevlig helg!!

 
ANNONS
 
Sarah

Sarah

25 december 2009 16:35

Jag kan inte heller fatta att våra valpar redan har bli 5 år... Pippi har fått leksaker, ben o pannkakor till mellanmål i födelsedagspresent. Dessutom så fick hon följa med till stallet o rejsa lite :) Ja, hon fick massa morötter också, en absolut favorit!!!

http://www.flatcoated.dinstudio.se

 
Helena

Helena

25 december 2009 21:27

Hipp hipp hurra och grattis till världens bästa Musse idag!!!

Hrm TVÅ elvispar tycker familjen att du skall börja baka mer också? Kram och god fortsättning!

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Emma

Emma

26 december 2009 14:33

Liten har blivit stor, men fortfarande lika söt - Grattis på födelsedagen Musse!
Här hemma har vi kört lite fotgående och (kors i taket) jag har plockat fram klickern! Zingo kom ihåg det där med klicker så nu ska jag börja använda den lite i träningen.
Ha det bra i snön! Kramar Emma.

http://www.2fotter8tassar.bloggagratis.se

 
Annica

Annica

26 december 2009 16:19

Musse; fem år av lycka, eller hur ;-) Tycker att både du och Musse fick väldigt bra presenter, klart familjen vet att du trivs bäst i skogen... Vilka söta valpkort på Mussekillen!

http://www.ryegates.se

 
Nina

Nina

26 december 2009 20:57

God fortsättning! Låter som du fått bra paket. Träningshelg låter spännade! Ses snart?

http://retrieverpojkarna.gundogs.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se